Diffusointi

Eteerisien öljyjen yksi suosikkikäyttötavoistani on ehdottomasti diffusointi huoneilmaan! Diffuuserista voi olla apua esimerkiksi jos tarvitset apua hengitysteiden aukipitoon, haluat poistaa huoneilmasta hajuja ja epäpuhtauksia, tai kun on rentouttavaa luoda tunnelmaa tuoksutellen suosikkituoksuasi ennen nukkumaanmenoa.

ARIA_essential-oil-diffuser

Diffuuseria voidaan käyttää:

  1. Muuttamaan ympäristöäsi: Ultraäänitaajuus synnyttää aaltoja 2.5 miljoonaa kertaa sekunnissa, vapauttaen eteeristen öljyjen molekyylejä ilmaan auttaen luomaan rentoutusta ja jopa kylpylämäisen ympäristön kotiisi tai toimistoosi.
  2. Hajujen poistamiseen: Ultraääniteknologia hajottaa hellävaraisesti eteeriset öljyt kauttaaltaan koko tilaan, poistamalla piintyneitä hajuja ilman synteettisiä ilmanraikastimia.
  3. Suojelemaan terveyttä: Diffuuseri suojaa terveyttä korvaamalla haitallisia kotitalouden kemikaaleja tehokkailla, 100% luonnollisilla ja puhtailla eteerisillä öljyillä. Esimerkiksi käyttämällä Thieves – öljyä, voit tuhota diffuuserin avulla ilmasta esimerkiksi viruksia, bakteereja, sekä muita epäpuhtauksia ja sairaudenaiheuttajia.
  4. Kosteuttamaan: Diffuuserin vakauttamassa kosteassa ilmassa on monen helpompi hengittää ja saada happea. Kosteampi huoneilma auttaa myös monia pitämään ihon kosteana ja tuntumaan raikkaalta.

Mekanismi:

Ultraääniteknologia rikkoo eteeristen öljyjen seoksen ja veden miljooniin mikrohiukkasiin ja hajottaa sen ilmaan, aktivoimalla voimallisia kasvien ainesosia, joita löytyy Young Livingin eteerisistä öljyistä. Kevyen muotoilun avulla voit nauttia näistä etuuksista missä tahansa huoneessa kodissasi. 

Diffuuseri toimii vedellä sekä 1-5 tipalla Young Living – öljyä, jota tulee diffuuserin mukana. Käyttöohjeessa puhutaan 8-12 tipasta, mutta monelle muutama tippa riittää. 🙂 Diffuuserissa on myös kätevä virrankatkaisuautomatiikka-ominaisuus, eikä sinun tarvitse olla paikalla sulkemassa sitä kun diffuuserin vesi on käytetty loppuun. Diffuuseri toimii sähköllä, ja valittavana tietenkin myös pistoke, mikä toimii myös meillä Suomessa.

Vinkkejä:

– Älä sekoita erilaisia valmiita öljysekoituksia keskenään, sillä yleensä siitä seuraa lähes poikkeuksetta tuoksujen sekasorto. Yksittäisten tuoksujen sekoittaminen keskenään toimii helpommin. Kokeile rohkeasti!
– Älä käytä diffuuserissa kuin varmasti 100% eteerisiä terapeuttisen tason öljyjä, ettet vain tule suihkuttaneeksi ilmaan esimerkiksi erilaisia täyteaineita.
– Suihkepullo! Jos sinulla ei ole diffuuseria, voit hankkia lasisen tai keraamisen suihkepullon, täyttää sen vedellä ja laittaa muutamia tippoja eteeristä öljyä veteen. Älä kuitenkaan käytä muovipulloa, sillä terapeuttisen asteen 100% eteeriset öljyt ovat niin tehokkaita, että ne voivat irroittaa muovia mukaan sekoitukseen.