Peseytyminen

Yksi tapa pitää peseytyminen päivästä toiseen mielenkiintoisena on kustomoida päivittäiset kylpytuotteensa itse. Tässä muutamia ehdotuksia:

KYLPYAMMEESEEN

Laita kylpyammeen veteen 5-10tippaa haluamaasi eteeristä öljyä.Kokeile vaikka laventelia! Jos haluat vahvistaa detoxvaikutusta, heitä sekaan desi laadukasta suolaa!

SUIHKUGEELI

Voit ostaa tuoksutonta ja luonnonmukaista suihkugeeliä ja lisätä siihen itse haluamaasi eteeristä öljyä. Joko niin, että laitat ensin suihkugeeliä kämmenellesi, jonka jälkeen tipautat pari tippaa eteeristä öljyä ja hierot ne sekaisin kämmeniesi välissä. Toinen vaihtoehto on tehdä kerralla koko pullollinen ja laittaa 5-15 tippaa eteeristä öljyä suihkugeelipulloon ja hölskyttää hetken. Pohjageeliksi sopii esimerkiksi Young Livingin Bath & Shower Gel Base.

KYLPYSUOLA

Ota desi epsomsuolaa (tai muuta laadukasta suolaa) ja sekoita mukaan 5-10 tippaa haluamaasi eteeristä öljyä. Lisää halutessasi sekaan esimerkiksi kookos- tai oliiviöljyä. Voit hellävaraisesti kuoria suolaseoksella koko kehosi (varo silmiä), tai voit laittaa koko satsin myös kylpyammeeseen. Kokeile eteerisistä öljyistä esimerkiksi sitrusöljyjä, laventelia, piparminttua tai Stress Away:ta!

KYLPYSOKERI

Ota desi intiaanisokeria ja sekoita mukaan 5-10 tippaa haluamaasi eteeristä öljyä. Lisää halutessasi sekaan esimerkiksi kookos- tai oliiviöljyä. Voit hellävaraisesti kuoria sokeriseoksella koko kehosi (varo silmiä). Kokeile eteerisistä öljyistä esimerkiksi piparminttua tai sitrusöljyjä!

kylppäri

Mainokset