Raindrop -tekniikka

Young Livingin kehittämä Raindrop -hierontatekniikka on eteerisillä öljyillä tehtävä hierontatyyli ja hoitokokonaisuus,  joka on kehitetty erityisesti eteeristen öljyjen vaikutuksista käsin. Suomessa on jo paljon Raindrop-hoidon tekijöitä ja silloin tällöin myös koulutuksia!  Ota yhteyttä jos haluat päästä kokeilemaan tai ottaa itse tekniikan haltuun 🙂

Raindrop-kuva

RAINDROP -hoidon vaikutukset

Ihmisen hoitaminen, virkistäminen ja rauhoittaminen eteerisillä öljyillä on muinainen taito. Nykyään tätä taitoa kutsutaan aromaterapiaksi. Varhaisissa kulttuureissa, etenkin Egyptissä ja Kreikassa, hyväntuoksuisten öljyjen hengittämisen ja niiden käyttämisen hieronnassa, kylpyvedessä ja parfyymina ajateltiin edistävän päivittäisen elämän rasituksista toipumista sekä kohentavan hengen ja ruumiin terveyttä. Tässä muutama esimerkki hoidon mahdollisista vaikutuksista kehoon ja mieleen (hoidon kesto 45-60min):

  •  Tasapainottaa ja tasoittaa kehon energiakanavia
  • Korjaa selkärangan virheasentoja hellävaraisesti, sekä lisää selkärangan liikkuvuutta ja parantaa ryhtiä
  • Vähentää stressiä ja ahdistusta
  • Vähentää tulehdusta elimistössä
  • Helpottaa lihasjännitystä rentouttaen lihaksia ja mieltä
  • Lievittää kipuja
  • Vahvistaa puolustusjärjestelmää
  • Parantaa verenkiertoa ja immuunijärjestelmän toimintaa
  • Parantaa henkistä hyvinvointia ja vapauttaa tunnelukkoja

Woman Receiving Massage

Kaikki eteeriset öljyt toimivat solutasolla asti puhdistaen soluja ja ohjelmoiden niitä uudestaan. Sen takia hoidon vaikutukset ovat kokonaisvaltaiset. Raindrop -hoidossa kehosi saa 81 tippaa erittäin tehokkaita eteerisiä öljyjä. Hoidossa käytetään erilaisia lempeitä sively- ja hoitotekniikoita, joten hoito on rentouttava ja rauhoittava.

Eteeristen öljyjen antibakteeriset ja muut hoitavat ominaisuudet on todennettu tieteellisin kokein. Aromaterapian on todettu virkistävän mieltä ja tunteita, tasapainottavan mielialaa, edistävän tyyneyttä ja sopusointua, lievittävän stressiä ja parantavan muistia. Tässä lempeässä, kokonaisvaltaisessa menetelmässä yhdistyvät kosketuksen ja eteeristen öljyjen hoitavat ominaisuudet. Aromaterapeuttinen hieronta helpottaa niin kehon kuin mielenkin vaivoja ja lisää yleistä hyvinvointia.


Raindrop-paketti

Young Living on kehittänyt Raindrophoitoa varten kokonaisen öljysarjan pohja- sekä eteerisine öljyineen, mutta voit käyttää hoidossa myös muita öljyjä asiakkaan tarpeiden mukaisesti – sekä tietenkin oman öljyvalikoimasi, joka sinulla jo on.

Mainokset