Öljypolkuja

Öljytiimiin mukaan tulemisessa (kuten missään muussakaan Young Livingillä) ei ole minkäänlaisia aloitus-, tai muitakaan maksuja. Maksat aina vain pelkästään tuotteista, joita haluat tilata.

ERILAISIA ÖLJYPOLKUJA:

1. Tietotaitoa ja öljyjä omaan kotiin

Kun kirjaudut kauttani öljyjen ”jälleenmyyjäksi”, saat mahdollisuuden ja tietotaidon ottaa öljyt kokonaisvaltaisesti osaksi omaa arkeasi. Osa ihmisistä kokee jälleenmyyjäksi kirjautumisen, sekä mukana tulevan opastuksen arvokkaana juurikin vain omaa öljyjen käytön lisäämistä ajatellen. He tilaavatkin usein öljyjä lähinnä oman perheen käyttöön – joskin edullisin jälleenmyyjähinnoin. Jälleenmyyjästatus ei nimestään huolimatta siis pakota sinua myymään kellekään mitään tai edes kertomaan öljyistä edes kumppanillesi tai lemmikillesi. Saat silti nauttia jälleenmyyjäopastukseni mukana saamastasi valtavasta tietomäärästä, sekä tottakai aina -24% edullisemmista ja usein ilmaisista öljyistä. Voit myös milloin tahansa lopettaa öljyjen parissa eikä sinua sido minkäänlainen ”irtisanomisaika”.

2. Öljyt mukaan jo olemassaoleviin ammatteihisi

Kun tietotaito ja edullisempiin hintoihin oikeuttava jälleenmyyjästatus on hankittu oman perheen tarpeisiin,  haluavat monet laajentaa siitä ja alkavat jossakin vaiheessa pitämään esimerkiksi omia öljyesittelyitä ensiksi ystäville. Monille nousee luontainen tarve päästä jakamaan kokemuksiaan öljyistä, ja siitä se sitten lähteekin salakavalasti, kuten itselleni kävi 🙂 Sinun ei tarvitse tietää kaikesta kaikkea tai olla suuri öljyexpertti, ilman että voisit kertoa omia kokemuksiasi ja jo oppimaasi öljyistä.

Jos tutustut kunnolla koulutuksen tarjoamiin materiaaleihin, sen jälkeen sinulla on kyky perehdyttää uusia ihmisiä öljyilyn pariin. Sitten voitkin alkaa rakentamaan omaa öljyuraasi vain mielikuvitus rajanasi. Sitä voi tehdä myös hyvin kevyesti ja edistää asioita silloin, kun hyvältä tuntuu. Monet yhdistelevätkin eteerisiä öljyjä muihin ammatteihinsa, esimerkiksi hyvinvointi- ja hoitoaloilla. Jotkut haluavat ottaa öljyjä myyntiin vaikkapa kampaamoihin ja hoitoloihin.

3. Öljyile koko elantosi!

He, jotka haluavat ottaa öljyilyn enemmän tosissaan, tekevät öljyilyllä koko elantonsa. Tässä vaiheessa ollaan viimeistään siirrytty ”autoshipjälleenmyyjiksi”, joka tarkoittaa jatkuvasti kasvavia tuloja sekä sitä kautta ilmaisia öljyjä. Osa fokusoi öljyjen myymiseen asiakkaille, osa uusien jälleenmyyjien etsimiseen. Jotkut haluavat rakentaa öljyuraansa tiimeissä, mutta tätä työtä on mahdollista tehdä myös hyvin itsenäisesti. Opastusta löytyy kaikkeen.

Feelings

Lähtötasosi voi olla mitä tahansa. Jos kuulit ensimmäistä kertaa mikä on eteerinen öljy, sekin on hyvä!

Se, mitä haluan antaa öljytiimiini liittyville on kokemukseni ja innostukseni kaikkien vuosieni varrelta niin eteeristen öljyjen, luonnonmukaisien hyvinvointialojen, organisoinnin, markkinoinnin, sekä kotikosmetiikan parista. Ajattelen ettei ole yhtä ainoaa tapaa ajatella, tukea omaa terveyttään, tai luoda tasapainoa elämän eri osa-alueiden välille. Ei myöskään ole yhtä kaikille sopivaa öljyä, tai tapaa käyttää öljyjä. En konsultoi ketään liukuhihnamenetelmin, vaan kartoitetaan rauhassa mikä on lähtötasosi ja mistä lähdetään liikenteeseen. Ja ennenkaikkea, mistä tulokulmasta olet kiinnostunut!

Startti

Näkemykseni on, että ainut asia mitä tähän työhön tarvitaan on juurikin vilpitön innostus öljyihin. Aluksi se voi olla vain pienikin, sillä usein se lähes poikkeuksetta kasvaa nopeasti, mitä syvemmälle öljyihin pääsee sisälle. Tämän innostuksen päälle voi sitten rakentaa kaiken muun – täysin tavoitteidesi ja ajankäyttösi mukaisesti. Jotkut antavat öljyilylle tunnin kuukaudessa, jotkut 240 tuntia.

Milloin vain – missä vain –  sen verran kuin haluat

Voimme tavata livenä, skypettää, tai kirjoitella. Rytmin, vauhdin ja perehdytykseni laajuuden päätät sinä. Mihinkään ei ole kiirettä, deadlineja, tai ulkoapäin tulevaa hoputusta. Saat täysin omassa tahdissasi määritellä oman tahtisi ja tyylisi edetä. Tästä syystä niin monet lähtevät mukaan: öljytyötä voi tehdä vaikka toisen työn ohella, tai kiireisen kotielämän tuoksinassa esimerkiksi muutaman tunnin viikossa. Silloin kun lapset ovat menneet nukkumaan, tai kun mies ei ole vielä herännyt. Työajat ja paikat ovat sinun päätettävissäsi, työn määrän taas sanelee oma tavoitteesi. Olet 100% itse oma työnantajasi.

Ilmainen koulutus

Saan sinusta uuden öljytietäjän, sekä uuden jäsenen öljytiimiini (tämä ei estä luomasta uraa itsenäisenä)! Sinä saat kattavan koulutusmateriaalin, minut öljyoppaaksi siksi aikaa kun tarvitset, edulliset jälleenmyyjähinnat itsellesi, sekä lukuisia muita öljyetuja. Saat myös halutessasi kylkeen inspiroivat öljyilijäverkoston, mikä onkin helppo tapa saada uusia tuttavia, jotka jakavat mitä todennäköisimmin vähintäänkin kiinnostuksen öljyihin!

Lopeta milloin vain

Voit milloin tahansa myös lopettaa öljyjen parissa ja laittaa korkit kiinni. Mikään tai kukaan ei velvoita sinua jatkamaan missään vaiheessa.

Olet tervetullut tiimiini! 🙂

Jos kiinnostuit, tai haluat kuulla ja kysyä lisää, laita sähköpostia:
eteerisetoljyt@gmail.com

Suvi Sistonen,
Itsenäinen Young Living – jälleenmyyjä #2376541

highest2

Mainokset